De gemakkelijkste schoenen ter wereld

‘De gemakkelijkste schoenen ter wereld maken’ was de droom van stichter Martin Michaeli. En daar is hij met Mephisto in geslaagd ook.

De Soft-air technologie vangt schokken beter op en verdeelt druk efficiënter. Geen last meer van vermoeide voeten en vervelende rug- en gewrichtspijnen. De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen en worden verwerkt met kennis en respect voor het vak.

mephisto winkel 03

Een schoen voor elk moment

Casual Mephisto of ergonomische Mobils, actieve Allrounders of Sano welness-schoenen, tijdloze Originals of natuurlijke Nature Is Future schoenen? Bij Mephisto vindt u ongetwijfeld de schoen die perfect (bij u) past.

Elk merk heeft zijn eigen specialiteit, maar ze hebben veel met elkaar gemeen. Ze zijn allemaal vakkundig gemaakt met kwalitatieve materialen en dragen loopcomfort hoog in het vaandel.

Meer info over onze merken ->

mephisto winkel 04

Professioneel advies en service op maat

In onze ruime en moderne winkel heerst een aangename sfeer waar u relaxed op zoek kunt gaan naar uw favoriete paar.

Met professioneel advies en service op maat staat ons verkoopteam steeds paraat om u te helpen bij de aankoop van een nieuw paar. Allemaal even gepassioneerd van schoenen en gezonde voeten. We passen het schoentje creatief en geduldig en zorgen voor een frisse inbreng.

Laat u verrassen door stijlvolle schoenen die uitblinken in loopcomfort. En ook al heeft u goede voeten, ze worden toch graag verwend. Kom gerust eens langs om kennis te maken en een paar te passen.

Onze Mephisto Shop ligt in het centrum van Brugge, op een boogscheut van ’t Zand met fietsstallingen en parkeermogelijkheden (’t Zand & Zilverpand) in de buurt. Ideaal voor een gezellig dagje shoppen.