mephisto logo 01

MEPHISTO-schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. De unieke en handgemaakte modellen combineren een modern design en een optimale pasvorm. MEPHISTO-schoenen passen zich perfect aan de voet aan.

originals logo 01

Mephisto Originals: een flashback naar 1972 maar wel anno 2017. Herwerkte klassiekers waren nog nooit zo actueel als nu. Een soepele mocassin-constructie ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en zich niets aan te trekken van X- of Y chromosomen.

mobils logo 03

Ergonomische Mobils schoenen en sandalen hebben een inwisselbaar voetbed, perfect voor steunzolen! De zachte afwerking vermijdt pijnlijke drukpunten en met de schokdempende Soft-air technologie wandelt u op wolken.

allrounder 01

De naam zegt het zelf. Allrounder is een schoen of sandaal die alle terreinen aankan. Perfect om door de natuur te trekken of de stad te doorkruisen. Allrounder verenigt functionaliteit en comfort in een trendy schoen die schokdempend werkt en voor extra grip zorgt. De ideale schoen voor mensen die er een actieve levensstijl op na houden.

sano logo 01

Met Sano schoenen bent u met een maximum aan comfort onderweg, zonder uw rug extra te belasten. Het geheim zit in de loopzool. Deze geeft u een dynamisch loopgevoel, biedt u een zekere en stabiele houding en reduceert harde schokken tot een absoluut minimum. Het anatomisch voorgevormd voetbed is uitneembaar en kan plaats maken voor uw persoonlijke steunzool.

nature is future 01

Authentiek, natuurlijk en puur. Dat is ‘Nature is Future’ in een notendop. Geproduceerd met respect voor mens en milieu met natuurlijke en huidvriendelijke materialen zoals natuurkurk, chroomvrij gelooid leder, natuurlijk rubber en latex. Draagcomfort zonder compromissen, dankzij het anatomisch gevormd voetbed met het buitengewone comfort van de Soft-Air technologie.

Accessoires

Op zoek naar een kwalitatief paar kousen? Of wilt u uw schoenen behandelen met de correcte Mephisto- onderhoudsproducten? Ook hiervoor kunt u terecht bij Mephisto Shop Brugge.