Mephisto Shop Brugge

Beste liefhebber van kwaliteitsvolle en comfortabele schoenen.

Welkom bij Mephisto Shop Brugge! Op onze website leest u alles over de Mephisto schoenencollecties en de technologie die uw voeten verwent. We nemen u ook even mee in de tijd met de ontstaansgeschiedenis van Mephisto.

Maar u raakt natuurlijk pas echt overtuigd als u een paar schoenen komt passen in Mephisto Shop Brugge. In onze ruime en erg kleurrijke winkel creëren we een aangename sfeer waar u relaxed op zoek kunt gaan naar uw favoriete paar.

Met professioneel advies en service op maat staat ons verkoopteam steeds paraat om u te helpen bij de aankoop van een nieuw paar. Allemaal even gepassioneerd van schoenen en gezonde voeten. We passen het schoentje creatief en geduldig en zorgen voor een frisse inbreng.

Laat u verrassen door stijlvolle schoenen die uitblinken in loopcomfort. En ook al heeft u goede voeten, ze worden toch graag verwend. Kom gerust eens langs om kennis te maken, een paar te passen of voor een gezellige babbel.

Onze Mephisto Shop ligt in het centrum van Brugge, op een boogscheut van ’t Zand met fietsstallingen en parkeermogelijkheden (’t Zand & Zilverpand) in de buurt. Ideaal voor een gezellig dagje shoppen.

Uw klantentrouw wordt bovendien beloond met een korting van 5% op uw volgende aankoop.

Tot binnenkort

Mephisto Shop Brugge

Bekijk hier de beelden van Mephisto Shop Brugge >>

 

Mephisto

‘De gemakkelijkste schoenen ter wereld maken’ is de droom van stichter Martin Michaeli.
In 1965 vestigt hij zich in Frankrijk en in een mum van tijd verovert Mephisto heel Europa en de rest van de wereld.

Innoveren in comfort
Uw voeten zijn onze bron van inspiratie. De Soft-air technologie vangt schokken beter op en verdeelt druk efficiënter. Geen last meer van vermoeide voeten en vervelende rug- en gewrichtspijnen.

Kwaliteit en vakmanschap
De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen en worden verwerkt met kennis en respect voor het vak.

Een schoen voor elk moment
Casual Mephisto of ergonomische Mobils, actieve Allrounders of Sano welness-schoenen? Bij Mephisto vindt u ongetwijfeld de schoen die perfect (bij u) past.

Mephisto Shops
Vanaf 1984 openen de eerste Mephisto Shops hun deuren. Naast schoenen vindt u er ondertussen ook handtassen en lederwaren, kousen en onderhoudsproducten. Mephisto is een heus lifestylemerk geworden en ondertussen zijn er wereldwijd al zo’n 700 Mephisto Shops.

Where my shoes carried me
In z’n biografie met de erg toepasselijke titel ‘Where my shoes carried me’, vertelt Martin Michaeli hoe Mephisto de wereld veroverde. Vandaag schrijft Mephisto nog steeds verder aan het succesverhaal.

 

MEPHISTO SHOP BRUGGE

Noordzandstraat 91
B - 8000 Brugge
T. +32 50 33 58 71
E. mephistobrugge@proximus.be
Facebook
BTW BE 0520.955.821

 

Openingsuren:

maandag tot zaterdag: 10u tot 18u30
zondag gesloten